ANNOUNCEMENT

Latest Update

HIGH GRADE HANDBAG

Monday, January 10, 2011

Perfumes Grade AAA!!!!

Assalamualaikum to all AllChantek beloved customers:) Alhamdulilah kali ni ada banyak lagi stock baru yg lebih mengancam untuk anda semua buat koleksi..Mcm biasa utk order isi order form okies?








Sedikit info harga  :



1 botol = RM 44 

2 botol = RM 80

3 botol = RM 115

4 botol = RM 150 termasuk postage + 3 freegift 2ml miniature perfume




**Pembelian 4 botol dan ke atas sahaja termasuk postage



Pilihan freegift miniature perfume ;

DKNY Be Delicious Green for her
Ralph Lauren Romance for her
Tommy Girl White for her
CK One for him
Davidoff Cool Water for him
Dunhill Desire for him



Contoh botol 2ml miniature perfume,comel je:)

** Anda boleh pilih freegift dari list di atas sahaja
**Jika sold out,AllChantek akan gantikan dgn yg lain utk miniature perfume ni tanpa sebarang pemberitahuan ye :)





BOSS HUGO BOSS SPORT
EDT 100ML
FOR HIM




D & G THE ONE
FOR HER
EDT 100ML



DRAKKAR NOIR
FOR HIM
EDP 100ML




GUESS BY MARCIANO
FOR HER
EDP 100ML
**Favourite AllChantek




ENVY GUCCI
FOR HER
EDP 100ML




HUGO XY
FOR HIM
EDT 100ML




VERSACE
FOR HIM
EDT 100ML
SOLD OUT



HUGO DEEP RED
FOR HER
EDP 100ML



TOMMY DREAMING
EDT 100ML
FOR HER





PARIS HILTON EIFFEL
FOR HER
EDP 100ML



RICCI RICCI
FOR HER
EDP 100ML




FLORA GUCCI
EDP 100ML
FOR HER



BVLGARI POUR HOMME
FOR HER
EDP 100ML



SELAMAT MENJAMU MATA :)

SYARAT&TERMA


Nama anda akan diblacklisted jika anda adalah backout buyer.

Harga adalah tetap dan tidak boleh dikurangkan kecuali dinyatakan .

Items Sold Are Not Returnable&Refundable

Jika anda ingin menukar barang yg telah sampai di tangan anda dlm tempoh 1 hari selepas anda terima barang(pastikan tiada kerosakan),anda boleh menukar tetapi harga utk shipping adalah dibawah tanggunggjawab anda

Segala kerosakan adalah bukan dibawah tanggungjawab AllChantek
***(Sebelum pos,kami telah membuat pemeriksaan yg teliti)

Selepas CNY ni AllChantek hanya akan buat pengeposan sehari selepas terima bayaran. Tiada lagi jika anda bayar pagi,kami akan pos petang tu jugak. Sbb sekarang kami cuba utk bg yg terbaik utk semua customer All Chantek. Dan 1 lagi,semasa tracking no dihantar kami juga akan attach sekali foto perfume yg diambil sebelum di pos utk bukti bahawa semua perfume dlm keadaan baik sebelum dipos. Jadi jika ada sebarang kerosakan adalah bukan dibawah tanggungjawab kami lagi,sekian :)

BORANG PESANAN

NAMA PENUH:
EMAIL : (SGT PENTING)
NO TEL :
ALAMAT PENGHANTARAN :
POSKOD :
ITEM YG INGIN DI BELI :
KUANTITI :
ALTERNATIF ITEM: (JIKA BARANG YG INGIN DIBELI SOLD OUT)
CARA PEMBAYARAN : CIMB
MAYBANK
AMBANK
TEMPOH PEMBAYARAN : 24 JAM SELEPAS MENDAPAT CONFIRM ORDER
2 HARI SELEPAS MENDAPAT CONFIRM ORDER
ADAKAH ANDA BETUL-BEUL SERIUS INGIN MEMBELI ? : Ya ! Saya akan bayar dalam masa yg ditetapkan!
Saya tidak pasti!
SAYA SETUJU DGN SYARAT&TERMA ALL CHANTEK : Ya! Saya setuju!
SAYA AKAN PASTIKAN UTK CHECK SPAM BOX/BOXBE/JUNK MAIL DI EMAIL SAYA SEKIRANYA TIDAK TERIMA REPLY ORDER DARI ALLCHANTEK DALAM MASA 24JAM SELEPAS SUBMIT BORANG PESANAN!! Ya! Saya pasti!

Put a website form like this on your site.