ANNOUNCEMENT

Latest Update

HIGH GRADE HANDBAG

Friday, December 24, 2010

Perfumes Grade AAA!!!!

Hi!! Pagi ni AllChantek ada update terbaru beserta promosi terbaru jugak! Juz check it out..Perfumes ni semua gerenti tak nyesal beli sbb 99.99% mcm ori!! Berdasarkan pengalaman AllChantek sepanjang pakai beberapa jenis Perfumes Grade AAA ni,tahan sehingga lepas mandi selepas 8jam pun tau?? So?? Apa lg nak dibuktikan? Sekarang ni AllChantek admire dgn BVLGARI ROSE ESSENTIELLE. Memang superb n best. Bila kita jalan,org sekeliling sure bau punya..Gerenti>3 Buat apa nak buang duit beli yg mahal-mahal lagi kan?


Kali ni stok sgt banyak. Utk yg nak borong pun blh,juz isi borang order dan di ruang Alternatif kod nyatakan ''WHOLESALE''. AllChantek akan email anda harga utk wholesale secepat yg mungkin ok?? Anda semua boleh order lg item yg 'Older Post',semua Perfumes ni ada sepanjang masa ok..





Sedikit info harga  :

1 botol = RM 44 

2 botol = RM 80

3 botol = RM 115

4 botol = RM 150 termasuk postage + 3 freegift 2ml miniature perfume
**Pembelian 4 botol dan ke atas sahaja termasuk postage


Pilihan freegift miniature perfume ;

DKNY Be Delicious Green for her
Ralph Lauren Romance for her
Tommy Girl White for her
CK One for him
Davidoff Cool Water for him
Dunhill Desire for him



Contoh botol 2ml miniature perfume,comel je:)

** Anda boleh pilih freegift dari list di atas sahaja
**Jika sold out,AllChantek akan gantikan dgn yg lain utk miniature perfume ni tanpa sebarang pemberitahuan ye :)




ANNA SUI DOLLI GIRL
FOR HER
EDP 100ML
SOLD OUT


POLO SPORT BY RALPH LAUREN
FOR HIM
EDT 100ML




DKNY BE DELICIOUS GREEN
FOR HER
EDP 100ML


BURBERRY LONDON
FOR HER
EDP 100ML




BVLGARI ROSE ESSENTIELLE
FOR HER
EDP 100ML
SOLD OUT



Hepi Shopping with us,
TQ,

with luv,
AllChantek

SYARAT&TERMA


Nama anda akan diblacklisted jika anda adalah backout buyer.

Harga adalah tetap dan tidak boleh dikurangkan kecuali dinyatakan .

Items Sold Are Not Returnable&Refundable

Jika anda ingin menukar barang yg telah sampai di tangan anda dlm tempoh 1 hari selepas anda terima barang(pastikan tiada kerosakan),anda boleh menukar tetapi harga utk shipping adalah dibawah tanggunggjawab anda

Segala kerosakan adalah bukan dibawah tanggungjawab AllChantek
***(Sebelum pos,kami telah membuat pemeriksaan yg teliti)

Selepas CNY ni AllChantek hanya akan buat pengeposan sehari selepas terima bayaran. Tiada lagi jika anda bayar pagi,kami akan pos petang tu jugak. Sbb sekarang kami cuba utk bg yg terbaik utk semua customer All Chantek. Dan 1 lagi,semasa tracking no dihantar kami juga akan attach sekali foto perfume yg diambil sebelum di pos utk bukti bahawa semua perfume dlm keadaan baik sebelum dipos. Jadi jika ada sebarang kerosakan adalah bukan dibawah tanggungjawab kami lagi,sekian :)

BORANG PESANAN

NAMA PENUH:
EMAIL : (SGT PENTING)
NO TEL :
ALAMAT PENGHANTARAN :
POSKOD :
ITEM YG INGIN DI BELI :
KUANTITI :
ALTERNATIF ITEM: (JIKA BARANG YG INGIN DIBELI SOLD OUT)
CARA PEMBAYARAN : CIMB
MAYBANK
AMBANK
TEMPOH PEMBAYARAN : 24 JAM SELEPAS MENDAPAT CONFIRM ORDER
2 HARI SELEPAS MENDAPAT CONFIRM ORDER
ADAKAH ANDA BETUL-BEUL SERIUS INGIN MEMBELI ? : Ya ! Saya akan bayar dalam masa yg ditetapkan!
Saya tidak pasti!
SAYA SETUJU DGN SYARAT&TERMA ALL CHANTEK : Ya! Saya setuju!
SAYA AKAN PASTIKAN UTK CHECK SPAM BOX/BOXBE/JUNK MAIL DI EMAIL SAYA SEKIRANYA TIDAK TERIMA REPLY ORDER DARI ALLCHANTEK DALAM MASA 24JAM SELEPAS SUBMIT BORANG PESANAN!! Ya! Saya pasti!

Put a website form like this on your site.