ANNOUNCEMENT

Latest Update

HIGH GRADE HANDBAG

Thursday, June 23, 2011

High Grade Handbag



Koleksi terbaru dari AllChantek,handbag with high grade. Stok adalah sangat limited,kesemua bag ni diluar sangat cantik dan menarik tau. Rugi kalau tak dapatkan sebagai koleksi. Dah nak raya ni patut beli satu utk bergaya di pagi syawal^^

10% DISCOUNT UTK PEMBELIAN HANDBAG DARI 23/6-30/6/2011

Harga tidak termasuk postage.

♥ POSLAJU POSTAGE ♥ :
RM 8 >> SEMENANJUNG
RM 10 >> SABAH&SARAWAK



♥ COACH ♥
GRADE AA!!

**Handbag & Shoulder Bag
**Comes with dust bag

Size : Can put A4 paper

♥ ITEM CODE ♥ : C24282

COLOR : SOFT PINK

♥ PRICE ♥ : RM 85






♥ ITEM CODE ♥ : F101

**Handbag

Size : Regular

COLOR : DARK BLUE

♥ PRICE ♥ : RM 45



♥ ITEM CODE : F115

**Handbag & Shoulder bag

Size : Can put A4 paper

COLOR : PEARL WHITE

♥ PRICE ♥ : RM 45




♥ ITEM CODE : F2007

**Handbag & Shoulder Bag (2 in1)

Size : Can put A4 paper

♥ PRICE ♥ : RM 70

COLOR : WHITE




♥ LV ♥
GRADE AA!!

**Handbag & Shoulder Bag (2 in1)
**Comes with dust bag

Size : Can put A4 paper

♥ ITEM CODE : L40159

COLOR : DARK BROWN

♥ PRICE ♥ : RM 95




♥ ITEM CODE ♥ : F8156

**Handbag & Shoulder Bag/Sling Bag (3 in1

Size : Regular

COLOR : TURQOISE

♥ PRICE ♥ : RM 65




♥ ITEM CODE ♥ : F8156 (2)

**Handbag & Shoulder Bag/Sling Bag (3 in1)

Size : Regular

COLOR : PINK STRIKING

♥ PRICE ♥ : RM 65




♥ REPLICA BONIA HANDBAG ♥
GRADE AA!!

**Handbag & Shoulder Bag/Sling Bag (3 in1)
**Comes with dust bag

Size : Regular

♥ ITEM CODE ♥ : B005

COLOR : WHITE

♥ PRICE ♥ : RM 65




♥ GUCCI ♥
GRADE AA!!

**Handbag & Shoulder Bag (2 in1)
**Comes with dust bag

Size : Can put A4 paper

♥ ITEM CODE : G229351(2)

♥ PRICE ♥ : RM 95




♥ GUCCI ♥
GRADE AA!!

**Handbag & Shoulder Bag (2 in1)
**Comes with dust bag

Size : Can put A4 paper

♥ ITEM CODE : G935

♥ PRICE ♥ : RM 85




♥ GUCCI ♥
GRADE AA!!

**Handbag & Shoulder Bag (2 in1)
**Comes with dust bag

Size : Small size

♥ ITEM CODE : G172

♥ PRICE ♥ : RM 75




♥ COACH ♥
GRADE AA!!


**Handbag
**Comes with dust bag

Size : Small Size

ITEM CODE : C002

COLOR : SOFT PINK

♥ PRICE ♥ : RM 75




♥ GUCCI ♥
GRADE AA!!

**Handbag & Sling bag (2 in1)
**Comes with dust bag

Size : can put A4 paper

♥ ITEM CODE : G247185

♥ PRICE ♥ : RM 95




♥ COACH ♥
GRADE AA!!

** Handbag
**Comes with dust bag

Size : Can put A4 paper

♥ ITEM CODE ♥ : C22485

COLOR : YELLOW & SOFT BROWN

♥ PRICE ♥ : RM 100

SYARAT&TERMA


Nama anda akan diblacklisted jika anda adalah backout buyer.

Harga adalah tetap dan tidak boleh dikurangkan kecuali dinyatakan .

Items Sold Are Not Returnable&Refundable

Jika anda ingin menukar barang yg telah sampai di tangan anda dlm tempoh 1 hari selepas anda terima barang(pastikan tiada kerosakan),anda boleh menukar tetapi harga utk shipping adalah dibawah tanggunggjawab anda

Segala kerosakan adalah bukan dibawah tanggungjawab AllChantek
***(Sebelum pos,kami telah membuat pemeriksaan yg teliti)

Selepas CNY ni AllChantek hanya akan buat pengeposan sehari selepas terima bayaran. Tiada lagi jika anda bayar pagi,kami akan pos petang tu jugak. Sbb sekarang kami cuba utk bg yg terbaik utk semua customer All Chantek. Dan 1 lagi,semasa tracking no dihantar kami juga akan attach sekali foto perfume yg diambil sebelum di pos utk bukti bahawa semua perfume dlm keadaan baik sebelum dipos. Jadi jika ada sebarang kerosakan adalah bukan dibawah tanggungjawab kami lagi,sekian :)

BORANG PESANAN

NAMA PENUH:
EMAIL : (SGT PENTING)
NO TEL :
ALAMAT PENGHANTARAN :
POSKOD :
ITEM YG INGIN DI BELI :
KUANTITI :
ALTERNATIF ITEM: (JIKA BARANG YG INGIN DIBELI SOLD OUT)
CARA PEMBAYARAN : CIMB
MAYBANK
AMBANK
TEMPOH PEMBAYARAN : 24 JAM SELEPAS MENDAPAT CONFIRM ORDER
2 HARI SELEPAS MENDAPAT CONFIRM ORDER
ADAKAH ANDA BETUL-BEUL SERIUS INGIN MEMBELI ? : Ya ! Saya akan bayar dalam masa yg ditetapkan!
Saya tidak pasti!
SAYA SETUJU DGN SYARAT&TERMA ALL CHANTEK : Ya! Saya setuju!
SAYA AKAN PASTIKAN UTK CHECK SPAM BOX/BOXBE/JUNK MAIL DI EMAIL SAYA SEKIRANYA TIDAK TERIMA REPLY ORDER DARI ALLCHANTEK DALAM MASA 24JAM SELEPAS SUBMIT BORANG PESANAN!! Ya! Saya pasti!

Put a website form like this on your site.